Vinete la Cuptor cu Cașcaval și Pâine cu Usturoi la Foodi Max DualZone
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 120 g făină universală (aproximativ 1 cană) |
• 3 ouă bătute |
• 120 g pesmet panko (aproximativ 1 cană) |
• 3 lingurițe sare kosher, împărțită |
• 2 lingurițe piper negru măcinat, împărțit |
• 1 vânătă mică, curățată, tăiată în felii de 1,2 cm |
• 60 g unt nesărat, moale (aproximativ 4 linguri) |
• 2 lingurițe usturoi tocat |
• 1 linguriță pudră de usturoi |
• 1/3 dintr-o pâine italiană, tăiată pe jumătate |
• 120 ml sos marinara (aproximativ 1/2 cană) |
• 4 felii de brânză mozzarella proaspătă |
Descriere
Vinetele la cuptor cu
cașcaval sunt un fel de mâncare vegetarian clasic! Vinete pane, bine gătite,
servite cu sos marinara cald și mozzarella topită. Asociază-le cu pâine
crocantă cu usturoi pentru a absorbi tot sosul delicios.
cașcaval sunt un fel de mâncare vegetarian clasic! Vinete pane, bine gătite,
servite cu sos marinara cald și mozzarella topită. Asociază-le cu pâine
crocantă cu usturoi pentru a absorbi tot sosul delicios.
Mod de preparare
Pasul 1
Instalează o placă crisp în coșurile ZONEI 1 și 2. Instalează suportul pentru rumenire în coșul ZONEI 1.
Pasul 2
Pregătește trei farfurii sau boluri puțin adânci. Pune făina într-una, ouăle bătute în a doua și pesmetul în a treia. Amestecă 1 linguriță sare și 1 linguriță piper în făină. Amestecă 1 linguriță sare și restul de 1 linguriță piper în pesmet.
Pasul 3
Înmui fiecare felie de vânătă în făină, apoi în ouă, apoi în pesmet. Pune feliile pane pe suportul din ZONA 1.
Pasul 4
Într-un bol mic, amestecă bine untul, usturoiul tocat, pudra de usturoi și 1 linguriță sare. Unge feliile de pâine cu untul aromat, apoi așază pâinea, cu partea unsă în sus, în coșul ZONEI 2.
Pasul 5
Selectează ZONA 1, alege AIR FRY, setează temperatura la 200°C (390°F) și timpul la 15 minute. Selectează MATCH ZONE pentru a potrivi setările ZONEI 2 cu ZONA 1. Apasă butonul START/PAUSE pentru a începe gătirea.
Pasul 6
Când gătirea este completă, îndepărtează coșul din ZONA 1, pune pe fiecare felie de vânătă 30 ml sos marinara (aproximativ 2 linguri) și 1 felie de mozzarella. Reintrodu coșul în unitate. Selectează ZONA 1, alege AIR BROIL, setează temperatura la 230°C (450°F) și timpul la 5 minute. Apasă butonul START/PAUSE pentru a începe gătirea.
Pasul 7
Când gătirea este completă, îndepărtează coșurile din unitate. Taie pâinea cu usturoi în fâșii și servește-o alături de vinete.
Poftă bună!
Instalează o placă crisp în coșurile ZONEI 1 și 2. Instalează suportul pentru rumenire în coșul ZONEI 1.
Pasul 2
Pregătește trei farfurii sau boluri puțin adânci. Pune făina într-una, ouăle bătute în a doua și pesmetul în a treia. Amestecă 1 linguriță sare și 1 linguriță piper în făină. Amestecă 1 linguriță sare și restul de 1 linguriță piper în pesmet.
Pasul 3
Înmui fiecare felie de vânătă în făină, apoi în ouă, apoi în pesmet. Pune feliile pane pe suportul din ZONA 1.
Pasul 4
Într-un bol mic, amestecă bine untul, usturoiul tocat, pudra de usturoi și 1 linguriță sare. Unge feliile de pâine cu untul aromat, apoi așază pâinea, cu partea unsă în sus, în coșul ZONEI 2.
Pasul 5
Selectează ZONA 1, alege AIR FRY, setează temperatura la 200°C (390°F) și timpul la 15 minute. Selectează MATCH ZONE pentru a potrivi setările ZONEI 2 cu ZONA 1. Apasă butonul START/PAUSE pentru a începe gătirea.
Pasul 6
Când gătirea este completă, îndepărtează coșul din ZONA 1, pune pe fiecare felie de vânătă 30 ml sos marinara (aproximativ 2 linguri) și 1 felie de mozzarella. Reintrodu coșul în unitate. Selectează ZONA 1, alege AIR BROIL, setează temperatura la 230°C (450°F) și timpul la 5 minute. Apasă butonul START/PAUSE pentru a începe gătirea.
Pasul 7
Când gătirea este completă, îndepărtează coșurile din unitate. Taie pâinea cu usturoi în fâșii și servește-o alături de vinete.
Poftă bună!
Preparat cu
-400lei
Ninja
Airfryer Foodi Max DualZone AF451, 2470W, 9.5L, 6 funcții de gătit, negru Ninja
2 sertare, 2 preparate simultan
Sondă digitală integrată
• in stoc
PRP: 1.499,99lei
1.099,99lei