Vinete la Cuptor cu Cașcaval și Pâine cu Usturoi la Foodi Max DualZone

Vinete la Cuptor cu Cașcaval și Pâine cu Usturoi la Foodi Max DualZone
Vinete la Cuptor cu Cașcaval și Pâine cu Usturoi la Foodi Max DualZone

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 120 g făină universală (aproximativ 1 cană)
• 3 ouă bătute
• 120 g pesmet panko (aproximativ 1 cană)
• 3 lingurițe sare kosher, împărțită
• 2 lingurițe piper negru măcinat, împărțit
• 1 vânătă mică, curățată, tăiată în felii de 1,2 cm
• 60 g unt nesărat, moale (aproximativ 4 linguri)
• 2 lingurițe usturoi tocat
• 1 linguriță pudră de usturoi
• 1/3 dintr-o pâine italiană, tăiată pe jumătate
• 120 ml sos marinara (aproximativ 1/2 cană)
• 4 felii de brânză mozzarella proaspătă

Descriere

Vinetele la cuptor cu
cașcaval sunt un fel de mâncare vegetarian clasic! Vinete pane, bine gătite,
servite cu sos marinara cald și mozzarella topită. Asociază-le cu pâine
crocantă cu usturoi pentru a absorbi tot sosul delicios.

Mod de preparare

Pasul 1
Instalează o placă crisp în coșurile ZONEI 1 și 2. Instalează suportul pentru rumenire în coșul ZONEI 1.
Pasul 2
Pregătește trei farfurii sau boluri puțin adânci. Pune făina într-una, ouăle bătute în a doua și pesmetul în a treia. Amestecă 1 linguriță sare și 1 linguriță piper în făină. Amestecă 1 linguriță sare și restul de 1 linguriță piper în pesmet.
Pasul 3
Înmui fiecare felie de vânătă în făină, apoi în ouă, apoi în pesmet. Pune feliile pane pe suportul din ZONA 1.
Pasul 4
Într-un bol mic, amestecă bine untul, usturoiul tocat, pudra de usturoi și 1 linguriță sare. Unge feliile de pâine cu untul aromat, apoi așază pâinea, cu partea unsă în sus, în coșul ZONEI 2.
Pasul 5
Selectează ZONA 1, alege AIR FRY, setează temperatura la 200°C (390°F) și timpul la 15 minute. Selectează MATCH ZONE pentru a potrivi setările ZONEI 2 cu ZONA 1. Apasă butonul START/PAUSE pentru a începe gătirea.
Pasul 6
Când gătirea este completă, îndepărtează coșul din ZONA 1, pune pe fiecare felie de vânătă 30 ml sos marinara (aproximativ 2 linguri) și 1 felie de mozzarella. Reintrodu coșul în unitate. Selectează ZONA 1, alege AIR BROIL, setează temperatura la 230°C (450°F) și timpul la 5 minute. Apasă butonul START/PAUSE pentru a începe gătirea.
Pasul 7
Când gătirea este completă, îndepărtează coșurile din unitate. Taie pâinea cu usturoi în fâșii și servește-o alături de vinete.

Poftă bună!