Varză de Bruxelles cu parmesan la Airfryer Ninja AF160

Varză de Bruxelles cu parmesan la Airfryer Ninja AF160
Varză de Bruxelles cu parmesan la Airfryer Ninja AF160

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 500 g varză de Bruxelles, tăiată pe jumătate
• 15 ml ulei de măsline (aproximativ 1 lingură)
• 200 g brânză parmezan rasă
• 1/4 linguriță sare
• 1/4 linguriță piper

Descriere

Această rețetă de
varză de Bruxelles cu parmezan este atât de ușor de preparat și poate servi ca
garnitură pentru orice masă. Gătirea în air fryer face bucățile de varză de Bruxelles
crocante și fragede, iar brânza parmezan sărată oferă un gust pe care chiar și cei
mici îl vor adora!

Mod de preparare

Pasul 1
Înserează coșul crisp în unitate și închide capacul. Selectează AIR FRY și setează temperatura la 200°C. Apasă butonul START/STOP pentru a începe preîncălzirea.
Pasul 2
În timp ce unitatea se preîncălzește, amestecă cărăbușii de Bruxelles într-un bol mare cu uleiul de măsline, parmezanul, sarea și piperul.
Pasul 3
Când unitatea emite un semnal sonor pentru a indica că s-a preîncălzit, adaugă cărăbușii de Bruxelles în coșul crisp. Închide capacul și setează timpul de gătire la 10 minute.
Pasul 4
Folosește clești acoperiți cu silicon pentru a amesteca cărăbușii 1-2 ori pe parcursul gătitului.
Pasul 5
Când timpul de gătire este complet, îndepărtează cărăbușii de Bruxelles din coșul crisp și servește-i imediat – savurează!
Poftă bună!

Preparat cu