Piept de Pui cu Legume la Foodi DualZone AF400

Piept de Pui cu Legume la Foodi DualZone AF400
Piept de Pui cu Legume la Foodi DualZone AF400

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 4 piepți de pui fără os, cu pieliță (aproximativ 170-200 g fiecare)
• 60 ml ulei de măsline, împărțit
• Sare după gust
• Piper negru măcinat, după gust
• 2 lingurițe rozmarin proaspăt, tocat
• 2 lingurițe cimbru proaspăt, tocat
• 480 ml cartofi, tăiați jumătate
• 225 g morcovi

Descriere

O cină simplă, clasică, dar care îi va impresiona chiar și pe cei mai pretențioși. Trebuie să o încerci dacă vrei să descoperi gustul pieptului de pui gătit corect, suculent și fraged. 

Mod de preparare

Pasul 1
Unge piepții de pui cu 30 ml ulei de măsline, apoi asezonează cu sare, piper, rozmarin și cimbru.
Pasul 2
Într-un bol mare, amestecă legumele pregătite cu uleiul de măsline rămas, sare și piper.
Pasul 3
Așază pieptul de pui în ZONA 1 și legumele în ZONA 2.
Pasul 4
Selectează Zona 1, alege ROAST, setează temperatura la 180°C (350°F) și timpul la 20 de minute. Selectează Zona 2, alege AIR FRY, setează temperatura la 180°C (350°F) și timpul la 20 de minute. Apasă butonul START/PAUSE pentru a începe gătirea.
Pasul 5
Când gătirea este completă, asigură-te că temperatura internă a puiului ajunge la 74°C (165°F). Servește cald cu legumele.
Poftă bună!