Înghețată de migdale și trandafiri la Ninja CREAMi

Înghețată de migdale și trandafiri la Ninja CREAMi
Înghețată de migdale și trandafiri la Ninja CREAMi

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 lingură cremă de brânză
• 1/3 cană zahăr granulat
• 1 linguriță extract de vanilie
• 1 linguriță apă de trandafiri
• 1 ¼ căni lapte integral
• ¾ cană smântână
• 2-3 picături colorant alimentar roz (opțional)

Descriere

Astăzi încercăm probabil cea mai fină și delicată combinație: migdale si trandafiri. Dulce și ușor amărui. Delicat și totuși plin de aromă. 

Mod de preparare

Pasul 1
Într-un bol mare rezistent la microunde, adaugă crema de brânză și încălzește-o la microunde timp de 10 secunde. Adaugă zahărul granulat, extractul de vanilie și apa de trandafiri, apoi amestecă cu un tel sau spatulă din cauciuc până când amestecul devine omogen.
Pasul 2
Adaugă smântâna, laptele și colorantul alimentar în bol și amestecă bine.
Pasul 3
Toarnă baza într-un recipient CREAMi™ gol. Pune capacul pe recipient și dă-l la congelator timp de 24 de ore.
Pasul 4
Scoate recipientul din congelator și îndepărtează capacul. Pune recipientul în bolul exterior, montează paleta Creamerizer™ pe capacul bolului exterior și blochează ansamblul capacului pe bolul exterior. Așază ansamblul bolului pe baza motorului și rotește mânerele spre dreapta pentru a bloca în poziție.
Pasul 5
Selectează programul IGNHEȚATĂ.
Pasul 6
Cu o lingură, creează o gaură de 1 ½ inch lățime care să ajungă până la fundul recipientului. Adaugă migdale prăjite în gaură și procesează din nou folosind programul MIX-IN.
Pasul 7
Odată ce procesarea este completă, scoate înghețata din recipient și servește imediat cu toppingurile dorite. Poftă bună!